Uitgebreide Light House Update Dec. 2021

Light House, uitgebreide update dec. 2021

(Bovenstaande foto is gemaakt in november 2014, twee en een halve maand na de droom die Theo kreeg over een jongerencentrum, en waar alles mee begon. Nu, zeven jaar later, zien wij de, naar wij geloven door God gegeven, droom werkelijkheid worden. Wat een wonder!)


Light House nieuws

We krijgen diverse vragen de ontwikkelingen rondom het Light House in Karatara. Daarom hebben we en uitgebreide update gemaakt waarin we zoveel mogelijk informatie hebben gedeeld. U kunt deze update lezen via de volgende link: Light House update 12-2021


Samen maken we het verschil.
Wij zijn super dankbaar voor alle donaties die tot nu toe zijn binnengekomen. Door alle giftgevers is inmiddels het geweldige bedrag van €300.000 bijeengebracht.
Doordat er nieuwe kansen op ons pad komen en daardoor onze plannen uitbreiden, zie Light House update 12-2021, is het budget op dit moment €420.000. Wij moeten dus nog €120.000. U kunt ons helpen dit bedrag bij elkaar te sparen*.

*Dit kunt u doen door een fondsenwervende activiteit op touw te zetten voor de bouw van het Light House. Neem daarvoor contact met ons op via theo@goodnewsza.com.

*Ook kunt u een belastingaftrekbare gift overmaken ten behoeve van de bouw van het Light House op:
IBAN:NL61 ABNA 0447 8017 08
t.n.v.: VPE-Zending (voorheen “Opdracht tot Wereldzending” )
o.v.v.: Light House Karatara
(De VPE-Zending heeft diverse zendelingen en organisaties onder zijn hoede. Het is daarom van belang dat u duidelijk de bestemming van uw gift aangeeft.)

*U kunt ook gebruik maken van de Tikkie QR-code hiernaast.

Zo maken we samen het verschil in de levens van de kinderen en jongeren waar wij mee werken.

Baie dankie,
Theo en Jinke de Jong
Karatara, Zuid-Afrika

Meer informatie over het Light House kunt u vinden op Light House pagina op deze website. Theo ligt in onderstaande video toe wat de plannen voor de bouw van het Light House zijn.