Donaties

Good News ZA en Theo en Jinke de Jong zijn in Nederland aangesloten bij de VPE-Zending, voor heen Opdracht tot Wereldzending (OWZ) genaamd. De giften voor Good News ZA en de persoonlijke giften voor Theo en Jinke de Jong lopen via de VPE-Zending. Deze organisatie heeft een ANBI status. Giften die via de VPE-Zending worden overgemaakt zijn dus belasting aftrekbaar in Nederland.

U kunt éénmalig doneren via de bankgegevens of een tikkie (zie gegevens onderaan deze pagina).

Periodieke donatie:

Mocht u een periodieke machtiging willen geven dan kan dit door een machtingskaart te downloaden, in te vullen en op te sturen. Het adres staat op de machtigingskaart. U kunt ook online, via de website van de VPE-zending, een machtiging voor een incasso doen. Let hierbij wel op dat u de juiste zendeling of het juiste project kiest omdat er meerdere zendelingen en projecten bij de VPE-zending zijn aangesloten. "Onze" projecten zijn:
• Project Good News ZA
• Project Light House
• Theo en Jinke de Jong

“So maak ons saam die verskil. Baie dankie!”  

< img class="scale-with-grid" src="https://goodnewsza.com/wp-content/uploads/2022/09/vpe-z.logo_.2.png" width="" height="" align="" stretch="0" border="0" margin_top="" margin_bottom="" link_image="" link="http://www.vpe-zending.nl" target="blank" hover="none" alt="" caption="" greyscale="" animate=""]alt="" />

 

Vragen/opmerkingen?