Overzicht van onze activiteiten


"Ek wil jou onderrig en jou die pad leer wat jy moet volg. Ek wil jou raad gee en my oog oor jou hou." Psalms 32:8.

1 maart 2018

Toekomstplannen

Good News ZA is momenteel in overleg met de gemeente om een MultiFunctioneel Centrum te bouwen in Karatara. We willen hier een veilige plek creëren voor de jeugd van Karatara.
8 mei 2014

Onderwijs

Wij zijn momenteel werkzaam op twee scholen in de dorpen Karatara en Barrington. Tijdens de weekopening van de lagere school geven we de kinderen van deze school Bijbelonderwijs.
7 mei 2014

Kids Events

Kings Kids Events is de naam van de evenementen die we op regelmatige basis op zaterdagen en woensdagen organiseren voor de kinderen van de lagere scholen.
6 mei 2014

Begeleiding

Op donderdagen fietsen we door Karatara om op een ongedwongen manier contact te krijgen met de kinderen en hun de ouders. Als we de inwoners tegenkomen maken we regelmatig een praatje.
5 mei 2014

Kerkwerk

Naast het werk in de Rural Areas van Knysna zijn we actief bij The Rock Christian Church Knysna. Theo en Jinke zijn verantwoordelijk het kinder- en jongerenwerk bij The Rock Church Knysna.
4 mei 2014

Epap

Good News ZA distribueert Epap vanuit een depot in Knysna naar diverse lagere scholen. Dit zijn de scholen in Barrington, Ruigtevlei en Karatara. Veel kinderen krijgen thuis geen of een weinig voedzaam ontbij