Donaties
  
Good News ZA en Theo en Jinke de Jong zijn in Nederland aangesloten bij de VPE-Zending, voorheen OWZ genaamd. De giften voor Good News ZA en de persoonlijke giften voor Theo en Jinke de Jong lopen via de VPE-Zending. Deze organisatie heeft een ANBI status. Giften die via de VPE-Zending e/o OWZ worden overgemaakt zijn dus belastingaftrekbaar in Nederland.    
 
Good News ZA

Giften ten behoeve van Good News ZA kunt u overmaken op:
  
IBAN: NL61 ABNA 0447 8017 08
t.n.v.: VPE Zending e/o OWZ
o.v.v.: Good News ZA / Zuid-Afrika*
 
*De VPE-Zending heeft diverse zendelingen onder zijn hoede. Het is daarom van belang dat u duidelijk de bestemming van uw gift aangeeft: Good News ZA / Zuid-Afrika.
 
Overboeking van buiten Nederland
Voor een overboeking van buiten Nederland hebt u een BIC/SWIFT code nodig. voor de bovenstaande rekening is dit ABNANL2A
 
 
Theo en Jinke de Jong

Persoonlijke giften voor het levensonderhoud van Theo en Jinke de Jong kunt u overmaken op:
IBAN: NL53 INGB 0000 1859 85
t.n.v.: VPE zending e/o OWZ
o.v.v.: Theo en Jinke de Jong / Zuid-Afrika*
 
*De VPE-Zending heeft diverse zendelingen onder zijn hoede. Het is daarom van belang dat u duidelijk de bestemming van uw gift aangeeft: Theo en Jinke de Jong / Zuid-Afrika.
 
Overboeking van buiten Nederland
Voor een overboeking van buiten Nederland hebt u een BIC/SWIFT code nodig. voor de bovenstaande rekening is dit INGBNL2A
 
U kunt ook een éénmalige of een doorlopende machtigingskaart downloaden en opsturen naar het op de machtigingskaart vermelde adres.
SEPA EENMALIGE MACHTIGING.pdf